Csinálj egy szerves orgonitot

Csinálj egy szerves orgonitot 1

Csinálj egy szerves orgonitot 1

Munka kellékek:

1.) Két edény (az egyik amiben vizet melegítesz; a másik amit az elsöbe bele tudsz tenni hogy felolvaszd a viaszt)

2.) Egy foma/tartály amiben az orgonit lesz készítve (tortaforma,puddingforma,üvegcsésze,stb.-használd a fantáziádat Emoticon heart )

Kellékanyagok:

1.) Méhviasz vagy Karnaubaviasz,- lehet használni gyertyaviaszt is

2.) Apró fémdarabok mint alumínium,fém,vas,réz (tudsz apróra darabolt alumínium fóliát, rézkábelt, szöget, gemkapcsot, stb. felhasználni)

3.) Kristály, kvarz, ametiszt, stb. (a legjobb és olcsóbb a sima kvarz) Akármijet is használhatsz, döntsd el intuícióbol, ösztönösen!

Készítésiutasítás:

Olvaszd meg a viaszt a kisebb edenyben, amint bele állítod a nagyobbik edénybe miben a forró víz van. Öntsél a választott formába amelyt elötte egy kicsit bezsírozol kb. egy harmadig viaszt, arra szórod az apró fémet vagy fémkeveréket kb. a formának feléig és hozzá adod a kristályt vagy kvarcot. Így töltöd fel a formát rétegröl rétegre,-csak a kreativitásod határoz meg. A végén egy réteg viasszal végzel és egy hüvös helyre állítod kihülni a formát. Ha bezsíroztad elötte a formát, könnyebben válik ki belöle az orgonit és szépen csillogni fog egy hosszú ideig. Tehetsz a kész orgonitra további kristályokat is, amivel növelni tudod az energia kibocsájtását. Ha beleállítod egy fémcsészébe az is növeli az energiát.

« »